INDIAN KITCHEN

Vi erbjuder biffgryta eller lammgryta , kyckling, räkor eller fisk och 2 /3 vegetariska alternativ. Man kan välja 2 eller 3 olika rätter på lunch tallrik.

2 rätter lunch 90 Kr

3 rätter lunch 100 Kr

Dessutom ingår ris ,naanbröd salladsbuffé,mint sås,chutney, dricka,chai (indisk te) kaffe .

Lunch serveras Mån-Fre 11.00-14.00

DAGENS LUNCH MENY

MÅNDAG:

1.CHICKEN KORMA

(Delikat kycklinggryta tillagad med yoghurt,nötter,smör och grädde)

2. DAL GOSH

(Biffgryta tillagad med linser i curry sås)

3. PRAWN DOPIAZA

(Räkor tillagad med färska tomater,lök i kryddig tjock sås)

4. PACHRANGI

(Blandade grönsaker tillagad med curry sås)

5. MALAI KOFTA

(Grönsaksbullar tillagad med nötter,mandel,grädde och kokos i korma sås)

6. TARKA DAL

(Linsgryta tillagad med örter frästa i olja)

TISDAG:

1. CHICKEN  TIKKA MASALA

(Kycklinggryt tillagad med tandoori masala sås  )

2. BEEF MADRAS

(Biffgryta tillagad med stark sås )

3. PRAWN  KARAHI

 (Räkor tillagd med ingefära,tomater och färska örter i wok )

4. ALOO PALAK

(Spenat tillagad med potatis på indisk vis )

5. VEGETABLE KARAHI

(Blandade grönsaker tillagad med tomater,ingefära och färska örter i wok )

6. TARKA DAL (Linsgryta tillagad med örter frästa i olja )

ONSDAG:

1. CHICKEN  CHILI MASALA

 (Kycklinggryta tillagad med färska grönchili, tomater,lök,grädde och curry sås)

2. LAMM CURRY

 (Lammgryta tillagad med curry sås )

3. FISH DOPIAZA

(Fiskfilé tillagad med färska tomater,lök i kryddig sås )

4. ALOO GOBI

(Blomkålsgryta tillagad med potatis på indisk vis )

5. NAVRATAN KORMA

(Delikat grönsaksgryta tillagad med yoghurt,nötter,smör och grädde )

6. TARKA DAL

(Linsgryta tillagad med örter frästa i olja )

TORSDAG:

1. CHICKEN  TIKA BALTI

(Kycklinggryt tillagad med, paprika,lök,grädde och curry sås  )

2. KOFTA KABAB

 (Köttbullar tillagad med curry sås )

3. JHINGA SABZI

(Räkor tillagd med blandade grönsaker )

4. ALOO CHANA

(Kikärtor tillagad med potatis på indisk vis )

5. PANEER TIKKA MASALA

(Hemgjorda ost tillagad med paprika ,lök i indiskgräddsås )

6. TARKA DAL

(Linsgryta tillagad med örter frästa i olja )

FREDAG:

1.CHICKEN  TANDOORI

(Kycklinglår marinerade i tandoori masala tillagad på spett i tandoor )

2. CHICKEN CURRY

(Kyckling file tillagad med curry sås )

3. BEEF DOPIAZA

(Biffgryta tillagad med färska tomater lök i tjock sås )

4. FISH CHILI MASALA

(Fiskfile tillagad med färska grön chili, tomater,lök och grädde)

5. MATAR PANEER

(Nordindisk rätt bestående av ost gröna ärtor ock curry)

6. TARKA DAL

(Linsgryta tillagad med örter frästa i olja )